Úvod » Jak se hrálo

Vestecký koncert ve Zbuzanech

publikováno 17.03.2019

17.3.2019 – Ještě než začal Vestecký koncert ve Zbuzanech, tak jsme odehráli dva turnaje v Kolodějích a Radotíně. Skóre prvních třech utkání proti Ďáblicím, Střešovicím a Podolí bylo 19:1. Nejčastějšími střelci byl Otík, Luka a Nikolas! Zdálo se, že je turnaj na naší sestavu příliš lehký, což v nás utužeje cíl, hrát příští zimu především turnaje pro ročník 2010. Z ostatních výsledků jsme ale tušili, že dva nejtěžší soupeři nás teprve čekají a to se potvrdilo, když jsme museli v obou duelech obracet nepříznivé skóre. Proti Meteoru jsme 5 minut před koncem  prohrávali 2:3, ale díky Lukovi, který dal v tomto souboji 4 góly, jsme vyhráli 5:3. Ještě těžší byl duel proti FA Praha, což bylo vlastně finále turnaje. Opět cca 5 minut před koncem byl stav 1:2, ale naštěstí zaúřadoval Otík a dvěma góly dovedl náš tým k vítězství.

Bránu tentokrát hájil Šimon, který se dočkal při jednom svém výletu i gólu. V obraně excelovali Míša (1 gól), po dovolenkové pauze opět Denis a Filip (2). Gólu se nedočkali jen Liam a Matyáš, ale svůj díl práce pro tým odvedli velmi poctivě. O góly se nejvíce starali Nikolas (4) a duo Luka, Otík, kteří se podělili s 9 góly o cenu pro nejlepší střelce turnaje.

O týden později jel náš tým ochuzen o největší opory, kteří se šetřili na nedělní turnaj, do Radotína. První tři utkání jsme bohužel prohráli. Pak přišla remíza a na závěr výhra. V turnaji jsme obsadili 4. místo. Sestavu tentokrát tvořili Viky, Matyáš, Denis, David B., David K. a z ročníku 2012 Marek a Filip.

Moc jsme se těšili na náš první turnaj ve Zbuzanech, kde jsme v týdnu hráli se skoro domácími Jinočany přátelák, takže jsme věděli, že nás čeká velká hala s umělou trávou a dvěma hřišti. Pro hráče šatny a pro rodiče příjemná restaurace. V úvodním duelu proti Čestlicím, jsme se pomaleji rozjížděli. Pořád jsme útočili, ale nechtělo nám to tam padat. Ve druhé polovině zápasu jsme stihli 5 gólů především díky hattricku Otíka.

Pak přišla Bohemka, kvůli které jsme se na turnaj přihlásili. Naši borci byli rozjetí a nabuzení. Hráli jako vosy a nedovolili soupeři snad žádnou povedenější akci. Velké hřiště, umělá tráva a velké brány nám vyhovovaly a to díky tomu, že se naše hra stává více kombinační. Děti už začínají chápat kouzlo přihrávky. V tomto zápase z toho těžil Otík, když dvěma zásahy rozhodl zápas v náš prospěch 2:0! Ve vzájemných duelech proti Bohemians je to nyní 3:2 pro Bohemku.

Bez odpočinku následovaly ještě dva zápasy proti Královu Dvoru a Vršovicím se skóre 11:0! Po čtyřech zápasech v kuse si naši konečně mohli odpočinout, abychom se pak pustili do zbývajících dvou soupeřů. Stodůlky i Řepy jsme shodně rozstříleli 6:0. Hattricku se dočkal i o rok mladší Matyáš F.! Naše výsledné skóre na turnaji bylo 30:0!!!

Bránu konečně po nemoci hájil Honzík, kterého potřebujeme opět dostat do formy, než přijde vrchol sezóny ve Vykáni. Trochu mu v tom brání naše skvělá obrana, kterou tvoří především Míša (3), Denis, Filip (1), Šimon (2) a Láďa (1). Neuvěřitelný výkon podal o rok mladší Matyáš F., který vsítil 5 gólů! Luka byl tentokrát mistr přihrávky, přesto zaznamenal 6 gólů. Výkon Luky byl opět excelentní a Otík mu vděčí za to, že se stal s 11 góly králem střelců turnaje.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace