Úvod » Jak se hrálo

Úžasný závěr zimní sezóny pro FAJN 2011

publikováno 31.03.2019 (aktualizováno 03.04.2019)

31.3.2019 – Závěr zimní sezóny byl pro nás vyvrcholením dlouhé série turnajů. Před zaslouženou dubnovou pauzou nás čekal venkovní turnaj ve Vykáni. Sjelo se 19 týmů ze všech koutů republiky a navíc slovenská Petržalka. Na soupisce byly týmy z velkých klubů např. Slavia Praha, FK Mladá Boleslav, 1.FK Příbram, Dynamo České Budějovice a další.

Po časovém posunu jsme stáli již v osm hodin na hřišti. Rodičům zimou drkotali zuby a pomalu se rozlepovali oči po brzkém vstávání. Kluci s Míšou měli naštěstí na úvod lehčího soupeře z Milovic, kterého rozstříleli 7:0, takže jediný, kdo se nezahřál byl Honzík v bráně. S Pardubicemi byl zápas již vyrovnaný, ale měli jsme ho od začátku pod kontrolou s konečným výsledkem 4:2. Bez pauzy následoval duel s Benešovem, pro které to byl první zápas turnaje. To nám moc nehrálo do karet… Prohráli jsme 1:3, ale měli jsme šance a hra byla naprosto vyrovnaná. Příště to může dopadnout opačně. I další soupeř Motorlet byl velmi zdatný a rozhodl jediný gól Luky v náš prospěch 1:0.

Chvíli jsme ještě doufali, že Benešov zaváhá, ale nakonec jen remizoval s Motorletem, takže jsme skončili ve skupině druzí a dostali jsme se do skupiny o 5.- 8. místo. O medaile bojovala nakonec druhá Slavia Praha, čtvrté Brno, bronzový Benešov a vítězná Praga.

Už v tento moment jsme považovali naší misi za splněnou, cílem bylo skončit v první polovině výsledkové listiny tzn. do 10. místa. Děti chtějí ale vyhrávat pořád a tak se pustili do dalšího soupeře FC Jesenicko, kterého porazili 3:1, následoval Nový Bydžov 5:2 a nakonec z posledních sil souboj s Jihlavou, kdy jsme dotahovali na 2:2. Přesto nám to stačilo k vítězství ve skupině a zisku 5. místa, což je více než jsme čekali. Potvrdilo se, že jsme schopní absolvovat jarní sezónu, tak jak jsme si jí poskládali. Čekají nás podobně velké turnaje: Zelencup, opět Vykáň, Mozart Trophy v Salzburgu, Bohemia Soccar cup na Strahově, Sedra cup a dva turnaje se soupeři ročníku 2010 v Radonicicích u Prahy a na Karlštejnu. Také musíme dotáhnout regionální soutěž Kopačku do vítězného konce!

Tentokrát jsme hráli s formacemi v obraně s Míšou (4 góly!), Lukášem (3), Láďou (2) a v útoku se Šimonem. Další lajna měla v obraně Denise (1) a Filipa (2), kterého jsme zvolili nejužitečnějším hráčem týmu. A v útoku klasická smrtící formace Otík (5) a Luka (6). Nejlepším brankářem turnaje byl zvolen náš Honzík. To je velký úspěch. Volba byla na pořadateli a ten se nebál vyzdvihnout výkon brankáře z týmu, který skončil „až“ pátý. Toho si moc ceníme!!! Všichni nechali na hřišti duši, hráli nesobecky a  pro tým.

Na závěr si ještě dovolím zhodnocení celé sezóny. Odehráli jsme od listopadu 25 turnajů a 3 přátelské triangly. Získali jsme 13 zlatých, 7 stříbrných a 3 bronzové medaile. Nejcennější je ovšem dnešní 5. místo! Všem dětem za trenéry moc děkujeme za jejich lásku k fotbalu, rodičům děkujeme za investovaný čas, za skvělou partu a přátelské vztahy. Těšíme se do další práce, neusínáme, makáme! :-)

 

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace