Úvod » Jak se hrálo

Také 2010 mají zimní přípravu za sebou....

publikováno 09.04.2019

Začátek března jsme odehráli dva turnaje v Kolodějích, ve kterých se vystřídali všichni hráči, a oba zvládli kluci vcelku úspěšně. V prvním při skóre 22:3 brali zlato, ve druhém hned po první prohře s mužstvem Běchovic dokráčeli s celkovým skórem 19:6 pro krásné stříbrné medaile.

Druhý víkend nás čekala opět kolodějská umělka a tentokrát po střelecké formě s celkovým počtem 33 vstřelených a 2 obdržených gólech kluci předvedli hezký fotbal, kde jsme soupeře přehrávali v nasazení a důraznější hře. Několik situací bychom ještě měli řešit s větším klidem, přehledem a ne zbrkle a s hlavou dole.

Třetí víkend byl opět ve znamení dvou turnajů, tentokrát se hrálo v sobotu v hale v Kostelci n. Č. Lesy a v neděli jsme se utkali se soupeři v hale ve Zbuzanech. Kostelecká palubovka byla pro kluky milým zpestřením v konfrontaci s dalšími soupeři, se kterými se tak často nepotkáváme. Hned v neděli pokračoval kolotoč turnajů na umělkách, a to ve Zbuzanech. Na velkém hřišti se druhá parta ukázala také jako bojovné mužstvo. Ovšem tady nás zradila naše střelecká neschopnost, a tak po třech remízách a třech utrápených vítězstvích jsme brali překvapivě stříbro.

Asi nejočekávanější turnaj zimní přípravy jsme odehráli v hale v Jesenici. Jelikož to byl pro kluky poslední turnaj na palubovce a na házenkářské branky, bylo naše mužstvo početnější i o dva brankáře. Po vyhecovaném a smolně prohraném zápase s domácími 1:0 jsme ostatní zápasy zvládli v pohodě, a jelikož se Jesenici nepodařilo poslední dva zápasy dotáhnout za vítězstvím, brali zlaté medaile nakonec naši borci.

Poslední turnaj na umělce jsme odehráli opět v Kolodějích a v kombinované sestavě s jedním hráčem na střídání si kluci pěkně mákli. Ovšem to, co v této sestavě předvedli v posledním zápase, bylo nejkrásnější chvilkou za celou zimní přípravu. V zápase s dosud neporaženým mužstvem Průhonic jsme začali svižně a po chvilce vedli 2:0. Pak ale jako když kluci usnuli, a soupeř trestal. Kluci byli na ručník, za stavu 2:6 jsme již nedoufali. No ale jak se říká „fotbal nemá logiku“, začalo se plnit i toto pořekadlo. S konečným písknutím přišlo i naše vítězství 7:6 a s ním i konec celé zimní přípravy.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace