Úvod » Jak se hrálo

Jarní turnaje Kopačky zahájeny....

publikováno 27.04.2019

Tuto sobotu se rozběhli jarní turnaje poháru o Vítěznou Kopačku, kterých se účastní týmy z Kunratic, Průhonic, D.Jirčan, Jesenice, D.Břežan a samozřejmě našeho týmu Viktorky Vestec 2011. Po podzimní části  mají naši borci nedostižný náskok 30 bodů, a tak trenéři budou v jarních turnajích dávat šanci dalším klukům z ročníku 2011. 

Na první turnaj v Jesenici dorazil náš tým v tomto složení: Viktor, Denis, Šíma, David, Vilda, Oleg, Míša a mladí, ale již zkušení borci Honzík a Maty. Turnaj začal....v první minutě prvního zápasu s Jesenicí jsme dostali gól..... a čekali jsme tedy v nové sestavě bez tradičních opor  Otíka, Luky, Láďi, Matyho B. a dalších tuhý boj...Ovšem po tomto gólu začala naše krasojízda za celkovým vítězstvím v turnaji, zisku 15 bodů do průběžné tabulky a potvrzení faktu, že letošní turnaj o Vítěznou Kopačku má jenom jednoho favorita...:-). Zápas proti Jesenici jsme otočili na vítězných 5:3, poté porazili mladý tým z D.Jirčan 6:2, D.Břežany a Kunratice jsme porazili shodně 5:1 a v posledním zápase proti týmu Průhonic jsme po jednoznačném průběhu zvítězili v poměru 7:1. O góly se v dnešním turnaji starala dvojice "Míša - Viktor", hlavně Míša byla dnes k neudržení a útočila z každé pozice...nakonec si také odnesla cenu pro nejlepšího střelce turnaje, když se počet jejích vstřelených gólů zastavil na čísle 11. Bravo...(Y). Na turnaji ale bojovali všichni : Maty a Honzík byli všude, individuálně oba "školili" soupeře a vstřelili také góly. David se rozehrál k parádnímu bojovnému výkonu a soupeřům nasázel důležité 3 góly, Denis po vlažném začátku také potvrdil své kvality při obraně a rozehrávce. Oleg a Šíma se střídali v brance a také oni byli na hřišti vidět....Vilda se rozjížděl pomalu, ale výkony starších ho také "nakopli" a více a více si v zápasech dovolil...Všechny chválíme za nasazení a chuť zvítězit a přivézt pohár opět zpět do Vestce....Děkujeme trenérům a hlavně fanouškům za podporu....Na závěr citace pořadatelů: "mysleli jsme si, že Vestec potrápíme, ale je vše při starém.....VÍTĚZEM dnešního turnaje je bez ztráty bodu VIKTORIA VESTEC". (so) (so) (so).

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace