Úvod » Jak se hrálo

Rozjezd sezóny FAJN 2011

publikováno 15.09.2019

14.9.2019 – Sezóna nám začala FAJN kempem, kde jsme se střetli v přátelském utkání s Braníkem a Bohemians. Na Braník jsme stačili, ale Bohemka byla po dvou dnech dřiny nad naše síly. Soustředění se povedlo včetně olympiády a ligy mistrů. Výlety na kole do sportovního centra Šeberov také u dětí slavily úspěch, i když trénink v písku byla pěkná dřina.

V úvodních kolech okresního přeboru jsme sice vyhrávali a většinou velkým rozdílem, přesto se naše hra ještě zcela nepřibližuje naší jarní formě. Přesto se kluci a Míša postupně sehrávají a začínají více kombinovat. Všech šest zápasů jsme vyhráli. V úvodním kole, které čítá 3 zápasy, jsme měli skóre 22:2 a ve druhém kole 27:0. 

Úvodní kolo okresního přeboru, kde ve skupině hrajeme i s Fajňáky ročníku 2012

 

V týdnu jsme absolvovali úvodní kolo Ondrášovka cupu v Poříčí nad Sázavou. Tento rok nebylo postupové kritérium tak tvrdé jako loni, kdy postupoval pouze vítěz. Postup ze skupiny šesti týmů byl zaručen pro tři nejlepší. Na náš turnaj ovšem dva týmy nepřijeli, takže šlo o to, kdo ze čtveřice ostatních týmů nepostoupí. Prvním soupeřem byl Spartak Příbram. Naši zdatného soupeře porazili 4:1. V dalším zápase nás čekali silné Sedlčany. Právě tento tým nám vystavil loni stopku a bohužel i tentokrát byl nad naše síly. V zápase jsme se ujali vedení 2:0 a zdálo se, že jde vše podle plánu, ale soupeř nás převýšil především skvělou rozehrávkou od brankářky, která posílala dlouhé nahrávky po zemi do běhu a na to naši nestíhali reagovat. I přesto, že jsme prohráli, měli jsme postup jistý a tento zápas pro nás byl velmi poučný. Posledním soupeřem byl tým Úročnice Benešov, který ovšem neměl dostatečnou kvalitu ani na jednoho ze soupeřů. My jsme vyhráli 15:1.

V prvním víkendu sehráli naši také přátelské utkání proti Cholupicím. V tomto utkání se dostali do hry hráči s menším vytížením a také nováčkové. Těší nás, že se naše řady rozrostly o další 4 hráče. V tomto utkání hráli Adam a Timy. Oba předvedli dobrý výkon, který je příslibem do budoucna. V druhé polovině září se zapojí podobná sestava i do okresního přeboru. Předcházet tomu bude další přípravné utkání se Psáry.

Ve druhé polovině září nás také čeká druhé kolo Ondrášovka cupu a poprvé se představíme v soutěži Minirepublika. Na tuto soutěž nejedeme s výsledkovými ambicemi. Je to pro nás hlavně příležitost střetnout se velmi kvalitními kluby a perfektně potrénovat. Věříme, že nás tato zkušenost bude posouvat dál. Víme, že na sobě musíme ještě pracovat a posunout naší hru minimálně na úroveň z jarní sezóny.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace