Úvod » Jak se hrálo

Boj na třech frontách pokračuje úspěšně

publikováno 29.09.2019

25.9.2019 – Ve druhé polovině září pokračoval ročník 2011 v boji na třech frontách.

Základní soutěž je okresní přebor, který je na svém začátku a první dvě kola jsme suverénně vyhráli, takže ve třetím kole dostali šanci další hráči. V bráně se představil Alex, obranu tvořili Vilík, Liam a Míša. V útoku bojovali Oleg, Timy, David K. a Nikolas. Všichni do toho dali srdce a vybojovali 6 cenných bodů. Proti Průhonicím dlouho vedli, ale nakonec se museli smířit s těsnou prohrou. Velkým tahounem v okresním přeboru je Míša. V prvním kole byla naším nejlepším střelcem a v obraně je náš nejspolehlivější pilíř. V posledním kole, tento víkend, jsme zvítězili ve všech zápasech a suverénně postoupili do další fáze okresního přeboru, kde se potkáme s vítězi okolních skupin. Pravděpodobně s Dolními Jirčany, Kamenným Přívozem a Průhonicemi, kteří asi postoupí z druhého místa.

Minulý týden jsme se poprvé představili na soutěži Minirepublika, kam jsme zamířili s velkou pokorou a bez ambicí. První turnaj se odehrál na hřišti Admira Praha, kam se sjeli týmy z jižních Čech a z Brna. První duel byl vyrovnanou bitvou s Táborskem, i když konečný výsledek 4:1 v náš prospěch vypadá poměrně snadně. Kluci hráli naprosto skvěle, dokonce jsme měli pocit, že lépe než na jaře. Tak rychlý nástup formy jsme nečekali. Další zápas proti Písku vyzněl ještě více jednoznačně, když jsme vyhráli 7:0. Následovalo vítězství nad Admirou 6:3 a Budějovicemi 6:2. Pak už přišel těžký zápas proti Spartě Brno, se kterými jsme na jaře prohráli 2:0 a skoro jsme se nedostali do šance. Tentokrát byla hra vyrovnaná a my se dostávali do šancí často. Těsně jsme prohráli 2:3. Jelikož Brno v průběhu turnaje dvakrát prohrálo, hráli jsme poslední duel proti Hradišti o 1.místo. Potřebovali jsme vyhrát a udržet lepší skóre oproti Táborsku. Toho jsme se zhostili úspěšně, když jsme soupeře rozstříleli 14:2.

Nejvíce gólů zařídil Otík, ale nás nejvíce potěšilo neuvěřitelné zlepšení dvou hráčů. Kája se po naprosto promaroděné zimě postupně zlepšoval, ale po letních soustředění na Dukle a ve Vestci jeho forma naprosto explodovala. V obraně se řadí jednoznačně mezi nejlepší a postupně bude dostávat šance v útoku. Druhým hráčem je Šimon, který na jaře trochu tápal a byl jen stínem hráče, který zářil v zimě. U Šimona je to spíše přístupem ke hře. Pochopil, že i v obraně může ohromovat i dávat góly. Přestal hrát nedisciplinovaně a začal hrát pro tým. Ve skvělé formě jsou i další naše esa Luka a Filip. Skvělá technika a ohromný přehled o hře. Tento rok začneme již hrát v systému 5+1 a myslím, že oba budou skvělí středový hráči. Dokáží útočit i bránit a skvěle nahrávají. Jejich hra nemá ani špetku sobectví, naopak více snad myslí na své spoluhráče. Honza v bráně je naší ohromnou oporou, stále na sobě pracuje, zlepšuje se v rozehrávkách a psychicky je vyrovnanější. Oporou obrany je samozřejmě Matyáš, kterému ale trochu chybí vynechaný FAJN kemp a potřebuje ještě přidat na fyzičce. Lukáš dohání tréninkové manko z jara a promaroděného léta. Přesto se již začíná prosazovat.

Další těžkou zkouškou bylo druhé kolo Ondrášovka cupu. Hned na úvod nás čekali Sedlčany, které nám v prvním kole uštědřili lekci. Na štěstí jsme potvrdili vzestup formy a soupeře jsme jednoznačně přejeli 11:5. Následovaly výhry nad Nehvizdy 7:2 a Český Brodem 7:1. Pak přišel duel proti favorizovanému Benešovu, asi nejsilnějšímu týmu v kraji. Benešov naše obavy potvrdil a uštědřil nám čtvrtou porážku v sezóně. Výsledek 0:6 nevypadá dobře, ale v daný moment bylo důležité, že jsme stále ve hře o dvě postupová místa, což jsme měli potvrdit proti Kolínu a tak se i stalo. Vyhráli jsme 5:1 a postup do dalšího kola byl náš!

Co nás čeká v říjnu? Kromě dvou volných víkendů začne další fáze okresního přeboru, kde se utkáme s vítězi jiných skupin a opět budeme hrát čtyři 4-členné turnaje. Vítězství by již znamenalo postup mezi nejlepší kvarteto okresu. Odehrajeme i druhé kolo Minirepubliky v Českých Budějovicích a nejtěžší zkouškou bude 3. kolo Ondrášovka cupu. Postup do finálového turnaje neoficiálního mistrovství republiky je pro nás stále v říši snů, ale určitě uděláme maximum. Všem hráčům a jejich rodičům za trenéry děkuji za investovaný čas do koníčku jejich dětí. Září bylo možná nejnáročnějším měsícem roku.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace