Úvod » Jak se hrálo

Bronzový úvod halové sezóny r.2011

publikováno 25.11.2019

Konečné pořadí turnaje bylo: 1. Sparta, 2. Mladá Boleslav, 3. Viktoria Vestec, 4. Slavia, 5. Viktoria Plzeň...

24.11.2019 – Na úvod halové sezóny jsme se vydali do Braníka, kde nastoupila sestava: Alex v bráně, tentokrát v obraně Otík s Liamem. Útok byl v režii uzdraveného Lukáše a Davida K.. Vilík a David B. tentokrát hráli v útoku i obraně, stejně jako nováček Honzík. Klukům chvíli trvalo, než se rozjeli, ale všechny zápasy byli velmi vyrovnané. Menší házenkářské brány se zdály být nedobytné. S Chocerady prohra 0:1 a pak remíza s Uhelnými sklady 0:0. Nastartovala nás až výhra nad Kladnem 5:0, kdy dvakrát skóroval důrazný David B.. Čtvrtý soupeř Meteor Praha hrál skvěle a vítězil. I proti nám se prosadil, ale jen jednou a na konci zápasu nám pomohla hra brankáře rukou mimo vápno a následný nepřímý kop, který Otík proměnil. Remíza byla cenná, protože nám otevřela možnost bojovat v posledním zápase s ČAFC o bronz. Úvod zápasu nám opět nevyšel a soupeř se dostal do vedení v momentě, kdy kluci přestali hrát, protože viděli na rozdíl od rozhodčího míč za čarou. Bylo ale cítit, že jsme silnější. Otík se poprvé na turnaji přesunul do útoku a netrvalo dlouho a zaznamenal hattrick, což nám zaručilo bronz.

Pochvalme Alexe za skvělý výkon v bráně. Naše skóre bylo 9:3. V obraně hrál velmi spolehlivě Liam. Vilík byl velmi aktivní a byl na hřišti hodně vidět. To samé platí i pro Davida K.. Jen škoda, že se gólově neprosadil. Svým výkonem překvapil David B., ze kterého čišela skutečně energie a touha hrát, kterou proměnil v důraz, který mu dříve chyběl. Na Lukášovi nebyla znát nemoc, takže se dočkal také dvou gólů a byl velmi platným hráčem týmu. Nováček Honzík se rozkoukává, má slibnou techniku, nahrávku a poctivý přístup.

Tento víkend jsme absolvovali nabitý turnaj v Říčanech. Věděli jsme, že se klidně může stát, že úvodních 5 zápasů prohrajeme, ale tušili jsme, že tahle parta se jen tak nedá. V úvodním zápase jsme potvrdili, že poslední výhra nad Benešovem na Minirepublice nebyla náhodná. Opět jsme měli v zápase navrch. V úvodu zápasu nás uklidnil Luka svým gólem a na konci zápasu Otík potvrdil naše vítězství 2:0. V druhém zápase se Viktoria Plzeň ujela vedení, ale Luka zdatně skóre dotahoval. Pak Šimon zařídil naše vedení 3:2. Soupeři se podařilo vyrovnat, ale i tak byla remíza pro nás velmi cenná, vždyť před měsícem jsme s Viktorkou prohráli 1:7.

S výsledky jsme byli spokojeni a čekala nás Mladá Boleslav, se kterou jsme ještě nehráli. Asi jsme se trochu nechali ukolébat a nečekali jsme takový nástup do utkání. Po 3 minutách jsme prohrávali 0:3, hra se sice vyrovnala a my se začali dostávat do šancí, ale v osmé minutě jsme po faulu ve vápně čelili penaltě, kterou soupeř proměnil. Pak se kluci trochu probrali a soupeř možná polevil. Dotáhli jsme se na 2:4, ale pátý gól dokonal naši prohru. Navíc nás čekali další dva těžký soupeři: Slavia 2012 a Sparta. První gól proti Slavii zaznamenal Luka, soupeř dorovnal. Pak skóroval Otík, soupeř opět dorovnal. Otík to zopakoval, ale Slavia taky. Rozhodující gól zařídil Šimon a Otík naše vítězství zpečetil na 5:3.

Stejně staří kluci ze Sparty byli bohužel nad naše síly. V osmé minutě to ještě nevypadalo tak strašně, skóre bylo 0:3. Dva góly v jedné minutě nás definitivně zlomili. Sparta byla o dost jinde, ale věřme, že tato zkušenost kluky s Míšou obohatila. Tentokrát bez zápasu volna jsme se vrhli na dalšího soupeře Radošovice. Pomohl nám gól Otíka v první minutě, ale pak jsme se trochu trápili, přesto naše brána nebyla pod velkým ohrožením. Až na konci přišel uklidňující gól Luky na konečných 2:0.

Věděli jsme, že turnaj je velmi zamotaný, kromě Sparty ztráceli body všechny týmy navzájem, takže visela ve vzduchu i medaile. Nutná byla ovšem výhra v posledním zápase proti Hrdlořezům. Kluci začali být unavení, ale informace o možné medaili zafungovala skvěle a vlila všem do krve další energii. Zápas jsme měli hned od začátku pod kontrolou a zvítězili jsme 5:1. V zápase skóroval vedle Otíka i Lukáš a 2x Filip. Konečné pořadí turnaje bylo:

1. Sparta 18 bodů
2. Mladá Boleslav 13 bodů
3. Viktoria Vestec 13 bodů
4. Slavia 12 bodů
5. Viktoria Plzeň 11 bodů

Pochválit se dá každý hráč v sestavě. Honza byl tradičně velkou oporou a žádná z jeho chybiček nevedla ke gólu, naopak mnoho gólů lapil. Obranu tvořil skvělý Filip, Míša, Šimon a Viky. V útoku se střídali Luka, Otík a Lukáš. Všichni odvedli maximální nasazení a týmový výkon!

V úvodu sezóny jsme získali dva bronzy a oba jsou velmi cenné. Čeká nás plno dalších turnajů, chceme vyrovnané zápasy a snad to bude cinkat medailemi dál!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace