Úvod » Jak se hrálo

Prokletí Kolodějů prolomeno…!!!

publikováno 20.02.2023 (aktualizováno 10.07.2023)

Předposlední únorový víkend se Viktoriáni ročníku 2013 opět vypravili na UMT v Kolodějích, kde se nám letos příliš nedaří, ale přesto jsme vytrvalí, protože turnaje jsou zde obsazovány velmi kvalitními soupeři a kluci se v těžkých zápasech mohou v rámci zimní přípravy rozehrát na jarní část mistrovské sezóny...Nominaci nám trochu zkomplikovali jarní prázdniny, lyžařské výcviky a také nemoci... Do turnaje nastoupili kluci v tomto složení:

Teo, Alex, Luky W., Kryštof „Bery“ B., Kryštof „Ruby“ R., Vojta „Messi“ Š., Kuba „Kubajz“ T., Daník „Dany“ Ň. a „krajánek“ Tobík K.

Do prvního zápasu proti týmu FK Újezd nad Lesy kluci vlétli jako uragán a po velkém tlaku a spoustě dalších příležitostí zvítězili jednoznačně 4:0. Ve druhém utkání jsme narazili na silný tým kluků z FA Praha. Vyrovnaný zápas jsme ke konci utkání zvrátili po gólech Vojty „Messiho“ a Tobíka a výsledkem 7:3 připsali do tabulky další 3 body.... V dalším utkání proti týmu Slovan Bohnice se rozstřílel také Alex, který dal 2 góly, další 2 přidal Tobík a po výhře 4:0 další super utkání. Do dalšího zápasu jsme nastoupili v malém „derby“ proti sousedům z Dobřejovic a také tady jsme pokračovali ve spanilé jízdě…Góly „Rubyho“, „Messiho“ a Tobíka...3:0, další čisté konto „Beryho“ v bráně a 3 body do tabulky…. Kryštofa B. musíme pochválit nejen za čistá konta, ale také za parádní zákroky, kterými držel kluky v každém zápase ve hře...Před posledním zápasem proti týmu z Kolovrat byla situace v tabulce napínavá....Kolovraty – jedna prohra, FA Praha – jedna prohra....tedy při našem vítězství či remíze celková výhra...Jenže klukům došly síly a i když bojovali ze všech sil, tak to tentokrát nestačilo a soupeř vyhrál v poměru 3:0....Na lavičce propuklo velké zklamání doprovázené pláčem zlomených kluků.....Od trenérů se ale klukům dostalo velkého uznání a pochvaly za super turnaj a další placku za umístění „ na bedně...“ To jsme ale netušili, jak zamotané výsledky turnaj na konec přinesl…Rozhodovala „minitabulka“ 3 týmů, kde při shodném počtu bodů rozhodli o konečném umístění nejen vzájemné zápasy, ale nakonec i rozdíl skóre a počet vstřelených gólů…A nejvíc gólů v turnaji vstřelili kluci z ......VIKTORIE VESTEC !!!...Takže ZLATÁ medaile a pohár za 1. MÍSTO si z turnaje odnesli „válečníci“ z Viktorky...!!! Prokletí Kolodějů prolomeno...!!!

Gratulujeme všem klukům, děkujeme těm, co nám fandili na sjezdovkách, rodičům a trenérům za parádní atmosféru a těšíme se na další fotbalové zážitky. Podpora kluků a rodičů (i těch co tentokrát nehráli) je skvělým potvrzením, že „VIKTORKA VESTEC je JEDEN TÝM“....

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace